onsdag 3 oktober 2012

Mysfaktor

I helgen var det en sån riktig tv helg för oss, mycket för att jag inte var helt pigg från förkylningen men också för att det är så vansinnigt skönt att bara inta soffläge med godsaker på bordet och en massa tända ljus!!

Flyttade in ett litet bord jag har till vardagsrummet och ställde min ljuskorg på det, blev rätt så bra.
Om jag bestämmer mig för att ha kvar det lilla bordet där skulle det kanske målas då, eller ska jag behålla det trärent? Det är inte det fina trärena utan mer åt fulfuru hållet....fast ändå inte....:/?
Men ska det stå där jag nu ställt det så passar det ju rätt bra ihop med lådorna och plankan, eller skulle vitt vara bättre?
Som ni ser (den lilla mörka delen av väggen till vänster) så är ingenting ännu åtgärdat på väggen för som tur var så väntade jag in ett prov på panelväggen jag förälskade mig i och det var helt fel grå färg:(
Så nu ska dottern hjälpa mig att måla vitt tills H har tid att hjälpa mig med min trävägg som jag istället köper rå och färgsätter själv:)
Skulle nog faktiskt kunna tänka mig att fortsätta ha en väldigt mörk vägg där, gillar det!Köpte en Cyklamen på affären, kommer hem och upptäcker att jag inte har en enda kruka ledig!
Fram med en glasskål och ut bakom husknuten och hämta lite lönnlöv -tada! Så hade vi oss ett höstarr i miniformat;)


...och NU dagens promenadbild!!


Tog en lite mer flanera runt och mysa promenad idag för i morse kändes det i min sedan förut bråkiga rygg att jag minsann rört på mig!
Ingen fara på något vis utan mer en liten varningsklocka att jag inte ska tro att jag är Tarzan eller nåt som kan svinga fram mellan träden i skogen helt plötsligt!;)
Grått väder idag med som synes, men så himla skönt ändå!

Ha en härlig onsdag!

Kram!

4 kommentarer:

 1. Gillar din ljuskorg...och tur att man har glasburkar ..de funkar ju till det mesta .Det blev ett fint arrengemang i burken

  kram Rosa

  SvaraRadera
 2. Underbar ljuskorg du har, så fint att samla ihop ljusen. Vilken bra ide med löv runt cyklamen. Det kan man verkligen kalla höstasangemang.

  Ha en fin dag

  Kram Karin

  SvaraRadera
 3. Trä är jättefint, men som sagt då ska det inte vara typ fulfuru!!
  Det finns mycket material att hämta i naturen, sen att det är gratis gör ju inte ont direkt;)
  Kram

  SvaraRadera
 4. Vackra bilder och så fint det blev med cyklamen i glasskålen.

  Kram

  SvaraRadera