tisdag 26 juni 2012

Min röda Klematis

Stavas det med K eller C?
Hur som, här har ni min variant av röd Klematis med små/medelstora blommor....
Inte vet jag vad ni tycker men den är rätt så lilablå och blommorna rätt stora.
Nu är det ju ett x antal år sedan den införskaffades och jag får ju skylla mig helt själv som inte gick tillbaka när första blomman kom! Den är ju fin den här med men inte som den jag ville ha.
Den här varianten måste vara en vanlig sort och en rätt dominant sådan för grannen (min syster) köpte sig en vit med stora blommor  men den visade sig se ut som den här den med, samma färg och allt.....:/


Läste på bloggen Hildas hem att kriget brutit ut hos henne mot mördarsniglar!
Än så länge peppar peppar så har vi inte sett till några men vi vet att vi är rätt så inringade och det bara är en tidsfråga om var när och hur dom kommer hit!:(
Allt ifrån grön curry till myskankor ska tydligen vara bra att bekämpa dessa monster med så kom igen ni -jag har läst på och är beredd!!;)

Myskanka -bild lånad från google

Gardinerna blev tillklippta och ligger vid symaskinen och väntar. Men nu ska det kilas ut i trädgården en sväng och kollas av lite innan eftermiddagen och det utlovade regnet börjar falla igen;)

Kram!

2 kommentarer:

 1. Den är jättefin även om den inte är röd..Är inte säker på hur det stavas med K eller C

  Ha en bra kväll
  Kram Rosa

  SvaraRadera
 2. Peppar, peppar, men vi har varit förskonade från mördarsniglar. Men jag vet att svågern och svägerskan nere i Söderhamn har ett rent helsike varje år, huvvaligen!!
  Regnet har kommit till oss också, men än så länge känns det bra för då slipper jag vattna ikväll;)
  Kram♥

  SvaraRadera