måndag 28 oktober 2013

Som på den gamla goda tiden

Dottern och hennes pojkvän var iväg en sväng till Rhodos i början på oktober.
Två kaffemuggar ett saltkar och en flaska ouzo fick vi i present när dom kom hem:) gulliga ungdomar!

Muggarna är riktigt fina tycker jag.

Ett sådant här saltkar såg jag på en utställning i våras där jag själv var med, och jag ville ha ett redan då, men det såldes innan jag hann med! -så typiskt, man ska aldrig vänta utan slå till direkt!
Belinda var med när jag blev lite kär så när hon hittade ett i Grekland så visste hon ju både vad det var och vem som ville ha;)

Funkar fint, man fyller det med salt och sedan får man öva in handleden på rätta knycken så får man ut det salt man vill. I början kommer det lite mycket;)

Som ni kanske märker så är jag dålig på att besöka er, men har liksom inte hunnit med i varken datorns eller instavärlden just nu...:/....är kanske inte någon riktigt tjej, mer mans-gener i mig kanske, eftersom jag inte klarar att göra mer än en sak i taget -haha;)

Hela helgen har gått åt till bygge för gubben, och marktjänst för mig.
Fika, korv, elda bastun varm och lite barnvakt på det och så avsluta med middagsgäster till kvällen. Kul men intensivt!;)
Precis som på den gamla goda tiden då vi byggde huset:)Ena sidan klar med råspont och papp. Nästa helg blir det andra sidan:)

I går gick jag mest runt som en zombie och försökte göra något nyttigt,
men jag intog ganska snabbt soffläge istället!;)
Får helt enkelt ta igen bloggandet i veckan!
Gissar att jag missat massor med roligt!:(


Ha de så gott!
...och hoppas ni klarar er undan värsta stormen där ute!♥

8 kommentarer:

 1. Åhå, på det där bygget går det undan. Marktjänsten är oerhört viktig. En snabbfika kan ge världens energi. Mat med jämna mellanrum är ett måste. Att både jobba och sköta maten kan knäcka även den starkaste...

  SvaraRadera
 2. Med marktjänst blir det ingen tid över. Men bygget går framåt ser jag. Skönt med tak inför vintern. Hoppas att allt står kvar efter stormen också. ;-)

  Hösthälsningar
  Elisabet

  SvaraRadera
 3. Bygget går framåt ser jag ;)).............tror vi kommer att klara oss från stormen här uppe....det var väl "bara" södra Sverige som skulle få storm ?!......hoppas att den mattas av iaf..............
  Ha en fin start på veckan!
  Kram bia

  SvaraRadera
 4. Oj, vilken intensiv helg du haft men tur att du hann med barnbarnsmys också!
  Muggen är ju jättefin med ett litet speciellt "öra". Kul och snällt att de gav er så fina presenter!
  Ha det fint, vännen!
  Kramar Eva

  SvaraRadera
 5. Vilken kanonhelg! Som vanligt blir jag lite avis på er när ni bygger och donar. Är så himla duktiga!!!!Fantastiskt att kunna göra sånt där själv.
  här blåser det rejält - vi pratar stormigt värre!
  Kram
  Fia

  SvaraRadera
 6. Ibland får bloggen vila när man har mycket omkring sig, så är det för oss alla!
  Ha en fin kväll:)
  Kram♥

  SvaraRadera
 7. Oj, verkligen fart på bygget!! Hoppas inte Simone alias S:t Jude (vem är det som namnger alla stormar förresten???) dragit förbi och orsakat kaos!!! He he.. mycket ska man lära sig.. och så också att fiska upp lagom salt i nypan!! En övning som ett sådant fint saltkar är väl värd! Och koppen sedan... en fröjd för ögat!! Så fin och vilken härlig färg!!!

  SvaraRadera
 8. Jag håller med , det är inte lätt att hinna med allt, och det gäller ju att hålla jobbarna på gott humör med både fika och mat ,så de inte sackar av, det kan va minst lika jobbigt ju :)

  Ha det gott!

  SvaraRadera