söndag 30 september 2012

Trädgårdsbukett

Inte har jag kommit mig ut i någon skog i helgen inte, så det fick bli en bukett från det som finns i rabatten ...och några lönnlöv!:)Lönnlöven krullar ihop sig nästan direkt när det kommer in i värmen, men vad gör väl det, lika vackert ändå!

Helgen har istället ägnats åt en tripp till Nyköping för lite tyginköp och åt barnbarnsvaktande:)
Lille Frans har sovit över hos mormor och morfar från lördag till söndag.
Medan han sov som gottast ute i vagnen så hann jag med att röja och städa upp i våran lilla nya odlinghörna.
Hann också med lite pyntande av armeringsnätet som bönorna klättrat i, men det visar jag en annan dag.Ha en underbar start på nya veckan!

Kram!

...OCH glöm inte träningsutmaningen!
Klicka in er på länken i högerspalten.3 kommentarer:

 1. Bebismys - DET är grejer det. Värst är ju att man har inte den orken man hade förr. Fast det är väl meningen. Att få barn när man är gamm-tanta är ju knappelunda meningen.
  kramelikram
  Fia

  SvaraRadera
 2. Låter som en härlig helg. PÅ tal om löv så läste jag någonstans att man kan smörja in dem i bivax så håller de sig fräscha mycket längre. Frågan är bara var man får tag på bivax;)

  Önskar dig en härlig start på den nya veckan och den nya månaden och självklart har även jag antagit träningsutmaningen;)

  Kram
  Annie

  SvaraRadera
 3. Här finns inte en blomma kvar att plocka in men jag pysslade lite med mina blomlådor igår. Ditt arrangemang slår iofs det med hästlängder :-)

  SvaraRadera