torsdag 4 juli 2013

Projekt på g.......

Hm, här som inte skulle göras annat än byggas på lada och sommarnjutas den här sommaren.....pyttsan heller!
Men faktiskt av någon konstig anledning så går allt i en behaglig takt och ingenting känns som ett måste.
Kan vara för att vi  fortfarande väntar på att garage/ladgolvet ska gjutas och under tiden började H med våran garageuppfart istället. Den har sett likadan ut, alltså "provisorisk", i 20 år nu, så inte blir ju jag ledsen för att den blir fixad!;)

Det kommer före och efterbilder så småningom.
I och med väntan så har vi ju även hunnit med en hel del röjande, städande och vi fixar till småsaker som lite målning här lite borttagning där osv. Allt det gör ju att stora tunga stenar släpper från själen. Gusiken så skönt att få det lite mer städat och fint!!
Däremellan  lutar vi oss i hängmattan, tar ett glas vin, äter gott och njuter av sommaren. Nu är ju båten i sjön också så nu kan vi åka ut i skärgården och ha det gott också:)

På tal om att äta gott så åt vi Sommar-lax igår. Jag har det receptet ligger på bloggen sedan förra året och det är nästan på dagen ett år sedan gjorde jag det inlägget, kanske ska döpa om den till Juli-lax;)
Hur som så äter vi det rätt så ofta för det är såå gott! Receptet hittar du HÄR

Ha en superdag och glöm inte att luta er i hängmattan!

6 kommentarer:

 1. Oooo...Spp gottit med Sommar-lax det receptet ska jag testa :) Älskar lax/Kramar Annmi

  SvaraRadera
 2. Åh vad det låter härlig med en skärgårdstur med båten ;)))
  Lax är ju gott i olika varianter, men i dag ska vi äta räksallad (med riktig sallad förstås)....och ett glas vitt, hihi....
  Ha de gott!
  Kram

  SvaraRadera
 3. Konstigt, du skriver igen som om det vore hos oss. Blir det stopp på ett projekt börjar vi gärna på ett nytt! Och provisoriska lösningar har vi gott om.
  Nu har jag lagt grus klart vid gästhuset och så började jag att lägga om lite plattor där medan jag väntar på att vi ska sätta igång med växthuset...
  Det låter skönt att ni njuter av sommaren också. Man behöver ju inte ha bråttom.

  Kram Agneta

  SvaraRadera
 4. Så skönt att få ordnat upp lite grejer som väntat, ändå verkar det som ni har det ganska behagligt. När jag letade efter ditt recept hittade jag så mycket roligt att läsa om och titta på så jag blev sittande här en lång stund.
  Ha det bäst och trevlig helg!
  Kramar Eva

  SvaraRadera
 5. Åh vilken flit!! Här går jag och skrotar och väntar på att maken ska gå på semester men det känns som en evighet faktiskt. Men någon får ju ha semester i augusti....
  Under tiden får sonen hålla undan här och det gör han bra faktiskt.
  Ser väääldigt mumsigt ut det där.
  kram
  Fia

  SvaraRadera
 6. Javisst är det viktigt att ta sig tid och njuta också,
  god mat och ett glas vitt säger inte jag heller nej till :)

  Ha det gott!

  SvaraRadera