torsdag 8 augusti 2013

Med en enkel pelargon och en liten auktion

...vill jag bara önska er en skön torsdag!:)

Var på auktion i Trosa igårkväll, näst sista onsdagen för i år, och det fanns ingenting som lockade när vi gick runt på förhandsvisningen. Ändå sitter man kvar bara för att fascineras över hur mycket en del betalar för vissa grejer:)


Ha de gott alla goa!

6 kommentarer:

 1. Visst är det konstigt att ibland så hittar man ingenting man vill ha..så är det när jag går på loppis med ..finns massor men ändå ingenting men det är som du säger spännande ändå att titta vad grejorna går för
  kram Rosa

  SvaraRadera
 2. Ja det är något visst med auktion, spännande och massor med folk att se!
  Tänkte på det där i ditt förra inlägg om kamera, har sett att det kommer en kombinerad mobil och kamera i september med zoom och allt, ser ut som en kamera på baksidan av telefonen:) en sån måste iaf jag kika närmare på!

  Ha det fint, kram Marie-Louise

  SvaraRadera
 3. Det var längesen jag var på auktion. Piserna brukar bli höga på sommaren om det över huvud taget finns några auktioner i trakten.
  Ha det fint!
  Kramar Eva

  SvaraRadera
 4. Allt har sitt pris! Man häpnas. Men vill man ha något väldigt gärna så kostar det ju. Vissa köp förstår man då rakt inte. Skönt sitta vid sidan om och studera det hela.
  Ha du med en skön torsdag
  kram
  Fia

  SvaraRadera
 5. Ja precis så tänker jag med, hur mycket är vissa beredda att betala. Soffan är färdigmålad, jag har bara inte fått......ur och plockat ur den andra, men imorgon ska det ske :) Kram Anna

  SvaraRadera