måndag 2 juli 2012

Mer g l e s t...

..mellan i n l ä g g e n blir det ju helt klart den här årstiden, vissa dagar blir datorn inte ens igångsatt här hemma :/
Framför allt den här sommaren som varit så regnig och bråkig, då måste man ta vara på det väder som bjuds och då ligger säkert varken TVn eller datorn på prio 1 för så många kan jag tro.

All tid tas tillvara på ett eller annat sätt, man både latar sig och gör någon form av "nytta" och allt känns lika viktigt;)
I helgen har vi hunnit med att putsa det sista på båten för året, helt galet att den inte ligger i sjön än! Vi tillbringade lördagen på folkracebanan i Tullinge (utanför Stockholm) och hejade på vänner som körde. Elliot kom på besök i går eftermiddag och sov över till idag:)


Nu räknar vi med att sommaren är här så nu har vi fyllt upp plaskbaljan!


Idag har jag målat vidare på fönsterfodren på altanen som blir vita istället för gröna.

 

Har också filurat lite på vad jag ska göra med min fina vattenslipade brädbit som Henrik kom hem med till mig (barnen vet uppenbarligen vad jag gillar;), jag tror det ska få bli en ljushållare med hjälp av två loppade fina väggstakar, men den måste torka ordentligt först innan jag börja skruva i den:)


Fem vita ljustakar på ett fat -från loppis såklart;)Hoppas ni har det gott ute i sommaren som äntligen verkar komma smygandes nu!:)

Kram!

2 kommentarer:

 1. Fina fynd du gjort. Här blir det inte tätt mellan loppisbesöken.
  Vi ska tömma ett helt hus (svärfars) så just nu gör det inte så mycket hur vädret är här nere. De lovar regn i morgon. vi får väl se.
  Ha det så bra - strax natt kramelikram Fia

  SvaraRadera
 2. Ja det är mycket som ska fixas och grejas med,
  hoppas ni kommer ut med båten snart, det är ju så härligt.

  Ha det gott!

  SvaraRadera