fredag 14 september 2012

Höst

I dag blev det verkligen en försmak på hösten. Mysigt om du frågar mig men mindre mysigt för dom som jobbar ute. Lite knorr i magen sådana här dagar när jag har två som jobbar på tak i det här vädret....hoppas dom sitter fast ordentligt!
Klippa mig står på schemat för dagen och imorgon ska vi till Eskilstuna och mysa med en hotellövernattning, lite god mat och shopping.
Skulle behöva en jacka men vet att jag inte kommer att hitta någon bara just därför!


Kul att ni gillade kuddarna!
Känner dock att ni kanske tror att jag stickat allihop, men så är inte fallet...
De tre fina är från mönsterhäftet och den bredvid är min pågående stickning, som är färdigstickad men ändå inte riktigt färdig.
Jag ska ta bild på det helt färdiga resultatet när jag köpt innerkudde och monterat den, och så hoppas vi på att den blir lika fin som dom på bilden!:)
Lite sugen på att göra alla tre är jag i och för sig så vem vet, kanske Frans får en i julklapp nästa år;)

Ha en underbar helg!

Kram!


4 kommentarer:

  1. Här har vi också riktigt höstrusk idag. Har sin charm även det.
    Ja, när man är på jakt efter något särskilt brukar det vara svårt att finna. Men när man absolut inte egentligen ska köpa något....då brukar man hitta massa!?!?!?! Skumt det där.
    Hoppas du får en mysig fredag och en riktigt trevlig helg, Kram Malin

    SvaraRadera
  2. Ja visst bjöd moder natur på ett riktigt höstrusk igår, ganska mysigt men lite synd är det allt om de som måste jobba utomhus. HOppas du hittade vad du sökte i staden och ha en härlig helg
    Kram
    Annie

    SvaraRadera
  3. Åh va mysigt!Hoppas du får en härlig kväll och god frukost. Hotellfrukostar är ju bara såååå gott!!
    Höstjacka letar jag också men hittar ingen i den färg jag vill ha...Är så burriga färger i höst och det passar inte alls mig.
    kramelikram
    fia

    SvaraRadera