onsdag 25 september 2013

Prydnadspumpor på rad

När man höststädar och gör lite fint ute så vill man ju ha det fortsatt lättstädat nu när höstlöv, barr och annat kul ska virvla runt och lägga sig överallt. För att kunna sopa av bron lite smidigt så vill jag inte ha så mycket stå på golvet där. Det är ju lätt att vilja ha lite piff stå och ligga som dekoration vid entrén, men i år får det räcka med någon kruka bara -(latmasken i mig som bestämt det;)
Mina pumpor jag köpte har jag därför tryckt fast på en gammal hemsläpad vindpinad träbit som jag haft stått helt tom i väntan på lite textat välkommen på eller nåt.
Nu blev det Hej och Välkommen din puma pumpa istället!;)

Spikade in tre rejäla spik från baksidan lite snett uppåt....
Sen tryckte jag bara dit pumporna, och så har jag virat lite hampasnöre runt bara för att det är fint:)


Tack alla som kikar in här och för fina kommentarer!
Har börjat suga lite på om det inte skulle vara dags för en liten utlottning snart, så håll utkik:)

På tal om utlottningar så har jag  lämnat in det här inlägget och det här som bidrag till Höstutmaningen hos Susannes blogg:)

Nu önskar jag er en skön dag!
Här skiner solen från en klarblå underbar himmel....än så länge;)

10 kommentarer:

 1. Man kan aldrig ha för många gamla brädbitar. Dessa ihop med rostiga spikar och gammalt snöre kan aldrig bli fel...fint höstpyssel Du gjort!

  SvaraRadera
 2. Bra att ha på lager !! Snygg dekoration du gjort :) En härlig dag till dig. Kram Anna

  SvaraRadera
 3. Jisses vad läckert!! Det blev ju hur fint som helst med den smarta upphängningen!

  SvaraRadera
 4. ja så är det nog.. inte så mycket på "golvet".då går det lättare sen.. men jag har saker överallt..sen blir det inge städas..varken ute el inne.. hahha.Va till plantagen idag med svärmor..vi gick o kollade..åhhh vad mycke jag skulle ha velat ha.. Det blev en några lökpåsar o ljung..så nu får vi se var de hamnar.Din bräda med pumporna va så fina!!!!ha en skön dag vännen!

  SvaraRadera
 5. Snyggt :)
  /Kram Annmi i Höstsolen!

  SvaraRadera
 6. Superfint! prydnads pumpor är är så fräscha och dekorativa. Ett år provade jag att odla prydnadspumpor. Jag fick mängder av pumpor.

  SvaraRadera
 7. Kul att du hittade min höstutmaningen! jag tänkte köra vidare i oktober med samma tema, regler och fokus. Men det kommer en ny ikon som det kommer att stå oktober på. Välkommen tillbaka nästa månad eller om du har fler inlägg denna månaden. Det är ju några dagar kvar.

  SvaraRadera
 8. Vackert! Gillar din rostiga stol...
  Kramis
  C

  SvaraRadera
 9. Pumpor är fint. Fick en hög av grannfrun som odlat dom i sin koloni. Fantastiskt för de "står" ju i evigheter (om man inte gör pumpapaj av dom) och när alla sommarväxter sagt gonatt så lyser pumporna så fint. Såg idag att man i leksaksaffären skyltat för halloween..Jisses tänkte jag. Gäller att vara ute i (god) tid...
  kram
  Fia

  SvaraRadera