måndag 14 maj 2012

Blixtar och dunder!

Den 15 maj förra året var våran himmel så här vackert åskblå!


Såg på nyheterna, det lilla lilla jag hann se, det är hopplöst vad jag missar allt som händer i världen nu för tiden, men jag hörde att det skulle bli åska blixt och dunder inåt landet från dalarna och neråt, alltså inte här vid Östersjökusten, men det kommer väl någon annan dag;)

Tänk att jag gillar det vädret massor, trots att vi haft blixtnedslag här hemma. Väldig respekt har jag men är inte  rädd. Alla sladdar dras ut fortare än nödvändigt, ingen får duscha och ingen får springa ute i det fria, men däremot får alla kura ner sig i soffan eller sängen och tokmysa med öppen altandörr för att mullret ska höras riktigt bra, och så måste det ju räknas såklart;)
Är det mitt i sommarn och varmt och skönt är det ju sååå underbart att ligga på altanen och mysa:)

Nu känner jag att farit med lite osanning -på sjön är jag rädd, där vill jag inte uppleva åskväder!


Ha en skön start på veckan!

5 kommentarer:

 1. Jag älskar åskväder. Tänk vad vår jord kan..Man får bara vara rädd om sig och skydda sig men att beskåda det hela - Lovely!!
  kramis

  SvaraRadera
 2. Det är himla mäktigt med åska, men datorer och internet ligger risigt till när det mullrar som värst. Har hänt några gånger att allt kraschat för oss, så det gäller att vara snabb och dra ut sladdarna!
  Kram♥

  SvaraRadera
 3. Jag är inte heller särskilt rädd för åska, det kan vara lite mysigt... faktiskt. I rätt sammanhang förstås. Nej, inte på sjön nä... ;)

  SvaraRadera
 4. Nej fy för åska;( gillar inte alls den är nog lite rädd men numer mest rädd att min rädsla ska synas så att barnen "övertar" den. Fast i gott sällskap är jag inte så rädd men hua mig om jag skulle vara själv hemma;)

  Roligt att du vill vara med i vår lilla Vårutlottning. All lycka önskas dig.
  KRam

  SvaraRadera
 5. Kan inte annat än hålla med :)

  SvaraRadera