fredag 25 maj 2012

Naturrutan

Så mycket kul man kan få se i trädgården när man är ute med sin kamera, man blir så extra uppmärksam när den är med, och ALLT vill man fånga på bild!
Fotade min klematis och hittade en antingen kaxig, förälskad eller "hungrig" myra;)
Den jagade i allafall denna lilla "vad det nu är" och synade den från topp till tå, och jag är övertygad om att den slickade sig om munnen!Den här röda fina klematisen, som ännu bara är knopp, med mellanstora blommor köpte jag för 2 år sedan, och kan ni gissa, den var ljusblå nästan syrenlila och hade större modell på blomma!! -har förstått att jag inte är ensam om att få den lilla överraskningen:(
Typiskt mig i det här fallet så går jag inte tillbaka och vill göra om göra rätt utan jag nöjer mig med det jag fick! Blir så trött på mig själv ibland, för jag ville ju ha den FINA söta röda....men man kan väl samtidigt inte ge sig till att gräva upp sina planteringar heller, eller?;)


Nu till jobbet hela 2,5 tim;) och sedan en sväng till stan och sedan handla grillmiddag och sedan förhoppningsvis hinna till plantshoppen och sedan .............ett glas svalkande rosé!:)

Ha en underbar fredag!

Kram!

5 kommentarer:

 1. Haha - hade vart kul att se någon fota dig - fotandes myror!
  Vilklen underbar fredag det låter som! :)

  SvaraRadera
 2. Det verkar som att jag får göra en utryckning någon gång under de närmaste timmarna, sexan verkar komma till världen snart♥♥♥:)
  Kram♥

  SvaraRadera
 3. Låter som en bra dag :)
  Fotade också myror för ngn dag sedan, ALLT fotas nu ;)

  SvaraRadera
 4. Roligt med myran, ja tänk vad man kan hitta bara man tar sig tid att titta;)

  Önskar dig en härlig helg
  KRam

  SvaraRadera
 5. Härligt! 2,5 timmes jobb låter härligt..Nu blev jag nyfiken på vad du jobbar med?Hoppas du haft en härlig helg :)
  kram
  Fia

  SvaraRadera