måndag 6 februari 2012

Golvlampor

Nu när v-rummet snart är klart så har vi ju det här med belysningen.
Är det något som behöver förbättras hos oss så är det belysningen, inte bara i detta rum utan i hela huset! Helt plötsligt har man liksom fått ett större behov av lyse.....:/
Kan det bero på åldern tro?
För ett tag sedan fick jag mig ett gott skratt åt mig själv när jag upptäcker hur jag sitter och håller smågrejerna jag pysslar med rätt så lååångt bort från ögonen, sådär så armarna inte räcker till längre! Såg mig helt plötsligt utifrån och kunde inte annat än skratta, måste ju va gammern de;)
Hur som haver så behöver jag absolut en riktigt bra lampa till mitt tv-pysslande.
Tänkte nästan knyppla ihop något eget, lite tager vad man haver, får se om jag hittar något lämpligt material.
Sen har jag en liknande trearmad historia som den på bilden, utan skärmar,  men det måste väl kunna fixas på ett kick, för en sådan lyser säkert upp en del utan att bli för mycket....
Nåja först ska rummet bli klart:)


En riktigt bra pyssel/läslampa skulle verkligen behövas, 
men dom är ju så dyra att jag tappar andan varje gång jag kikar på en prislapp!
-åtminstone dom jag fastnar för:(


Bilderna är lånade från nätet


Ha en go måndag!

3 kommentarer:

 1. Det är helt rätt att ha ett behov av massor av lampor! Det är ju belysningen som gör ett rum! Du är helt på rätt spår! :)

  SvaraRadera
 2. Även här är det dåligt med belysning. och sätter i halsen gör vi med när vi ser prislappen på lampor, men då vi springer endel på auktion så har vi stora förhoppningar att snart trilla över den perfekta lampan för det perfekta priset. Tills dess förstör vi våra ögon i allt för snålt pyssel-ljus;)

  Önskar dig en härlig start på veckan

  SvaraRadera
 3. Den där trearmade golvlampan är så himla fin, jag kan tänka mig att du löser det där med skärmarna för du är ju så påhittig!
  Ha en fin måndag:)
  Kram♥

  SvaraRadera