torsdag 9 februari 2012

Stå på egna ben

Här har hela v-rummet stannat upp, för vi (faktiskt vi, inte bara jag;) har lite beslutsångest om vi tycker det vart för rörigt med tapeten och att det kanske borde målas över innan vi gör hål i väggen?? Vet inte om det kan va så att den känns extra rörig för att vi än så länge har de randiga sofforna som ju bara är på förvaring här. Idag ska vi flytta undan dom och känna efter hur det blir med den vita soffan som ju är våran och skall stanna:) Drömmen är också att vi ska hitta två olika fina fotöljer på loppis, som är lagom nätta och fina och som vi kan klä i lämpligt tyg. Vad tycker ni?


Projekt lampa, är under arbete och jag tror den kan bli hyfsat bra:)
Här ser ni materialet jag hittat i mina gömmor!


I övrigt, just nu, så fylls vardag, natt, helg, lite av varje vaken sekund faktiskt, med -är det en bra idé, är det genomförbart, tänk om det går åt skogen????.......
Guben min är nämligen på g att stå på egna ben i form av att bli egen företagare om allt klaffar och bitarna faller på plats, det fyller både mage och huvud med mycke pirr och tankar! Vi var på ett möte på nyföretagarcenter i Nyköping igår och det känns jättebra och spännande. Tanken är att jag ska vara med och pilla med bokföring osv, vilket skulle va en kul uppgift för mig som går hemma, gillar ju faktiskt det här med siffror så pass att det nog kan bli en givande uppgift:) Allt verkar ju så enkelt med alla program som finns tillgängliga!

Ha en härlig torsdag, själv väntar jag besök även idag av min lille busElliot :)
Kram!

6 kommentarer:

 1. Tack för din kommentar inne hos mig! :) Jag ser nu att din kisse har vita tassar, det har inte Nisse.

  Din header-katt ser ut som en pingvin :DDD Så brukar Nisse ochså ställa sig, men ingen av våra tidigare katter har gjort det. ser väldigt roligt ut!

  Å andra sidan så vet jag inte ännu säkert vad Nisse är, han ser nog bara ut som en katt:)))

  Rummet ser fint ut, jag tycker inte att det stör med tapeten, men det blir kanske för nära TV:n för er?

  Kram:)

  SvaraRadera
 2. Ibland behöver man lite tid att fundera och känna sej för om det blir rätt..men som du säger kanske den randiga sofffan som förvirrar intrycket..spännande att få se din lampa när du pysslat färdigt..
  Kram rara du

  SvaraRadera
 3. Jag tror att rummet kommer att upplevas lugnare när inte de randiga sofforna är där. Ni får ta och känna in hur ni vill ha det, men det är ju lättare sagt än gjort;)
  Kram♥

  SvaraRadera
 4. Åh många val du/ni står inför. Inga lätta heller. Men när det gäller tapeten så är det nog smart att testa hur det känns när de randiga fotöljerna är väck. ROligt med gubbens företag också, lova att uppdatera oss om hur det fortskrider;)

  Önskar dig en härlig kväll

  SvaraRadera
 5. Det är en jättefin tapet och jag tror också att det är sofforna som förvillar.
  Det ser spännande ut med lampan. Det är jättekul att göra egna lösningar!

  Det låter också spännande med företaget. Ibland måste man våga göra ett försök även om det är pirrigt! Så gjorde vi och det är fortfarande pirrigt ibland.

  Hälsningar Agneta

  SvaraRadera
 6. Jag tycker du ska behålla tapeten ,blir jättebra när det blir vit soffa
  Spännande lamp projekt
  Ha en skön kväll

  SvaraRadera