tisdag 28 februari 2012

Nu måste något göras!!

Har ni aldrig sett ett kaos i verkligheten från ett datarum, och om ni är känsliga, då ska ni inte titta på första bilden i det här inlägget!!
Här har ni ett rum som aldrig blivit "färdigt" och som i detta ofärdiga tillstånd -totalhavererat!
Nu ska det få sig en lättare uppryckning. Med lättare menar jag inte påkostat och stylat utan en enkel uppfräschning bara. Det skall bytas databord (återbruk såklart:) och det ska RENSAS och STÄDAS och sen ska inte en enda onödig pinal in här igen.....vet man ju hur det blir med det ja...:/
Ni kan aldrig ana vad jag har i alla dessa mappar som står på hyllorna.......för det kan inte jag heller...säkert massor med bra papper från tidigt 90-tal eller nåt! ;)
Bordet som vi ska ha är från grannen, och det skulle kastas. Det fanns också en jättefin "överdel" som var av nyare modell och den la vi naturligtvis också beslag på:)
Lite färg och en pensel brukar ju kunna göra underverk, och det hoppas jag även denna gång!
Ikväll hoppas jag att operation rensning kan påbörjas. Idag har jag inte haft tid för jag har haft min goa lille Elliot här idag. Igår var han på sin första inskolningsdag på dagis och det kommer säkerligen bli hur bra som helst, kul med kompisar och massor med roliga saker att göra:)

Börjar väl med den hemska bilden och avslutar med lite härliga vårbilder med barnbarn i -så ni inte drömmer mardrömmar inatt!;)


Här har vi skrivbordet som står redo för att få en makeover!

Bar backe har vi äntligen fått där solen ligger på som mest!

Massor med vatten överallt som man kan stäppa runt i, hittade riktiga pölar i skogen, men då hade ju klantfarmor ingen kamera med!

 Den här lille killen gillar verkligen bollar av alla de slag

Kusin Frans med sin mamma var också ute i solen och möööös:)

Våriga kramar på er!!

4 kommentarer:

 1. Det är ju bra att det alltid finns projekt att ta tag i ;)
  Det är så skönt att rensa bland så där gamla grejer.
  Fina barnbarn! :)

  Hoppas att du har en härlig tisdag!
  Kram Sofia

  SvaraRadera
 2. Men herregud människa, det ser ju städat ut om man jämför med VÅRT "skämsrum";)! Jag känner ibland att jag får ett ryck att städa upp där, men så fort jag öppnar dörren dit så: NÄÄÄ...
  Undrar i mitt stilla sinne när det blir av, men jag lovar att lägga ut en före-bild:)
  Kram♥

  SvaraRadera
 3. Skönt att se såna före bilder,även om jag tycker att det ser fint ut i ditt sk. kaos..hahaha du skulle bara veta hur mitt kaosrum ser ut.. kontor/förråd...ställs det in en del saker i väntan på att det ska fixas..härlig dag du har haft med smått på besök..och ett strålande vårvinterväder ser det ut som..
  Kram på dej

  SvaraRadera
 4. Äh1 håller inte med det där om kaosrum, ser ju fint ut, vettja!
  Vi kanske ska ha en tävlig, värsta kaosrum haha! vi verkar vara några stycken med typ kaosrum ;) mitt kallar jag kreativt kaos.

  Ha det gott!

  SvaraRadera