måndag 20 februari 2012

Trälådor och troll

Ja men jag fortsätter väl på tema trälådor och plåt, adderar mina troll och vips så har ni lite mer av mig:)
Har en viss liten svaghet för dessa väsen, känner mig nog lite besläktad med dom -kanske lite besläktad med häxorna också....;)
Har inte hela huset fullt, utan jag har tre stycken som hängt med i många år. Kan inte med plastiga fula rackare, utan det ska va äkta små sötingar!
Troll som ni vet ska ju bara ha fyra fingrar och fyra tår, allt annat är inga "riktiga" troll, och det har dom här tre vännerna!Trälådorna är också gamla trotjänare som fått agera allt från blompedistaler till sängbord, men har nu fått komma ut i köket för att lyfta fram lite kokböcker och roliga tidningar mm.
De fina plåtburkarna är såklart loppisfynd! Där förvaras servetter och mina hemmagjorda servettringar.
Ni skymtar ju det icke färdiga v-rummet där också, men det får ni inga bilder från förren jag fått upp tv:n och bonat om det lite grann:)

Soliga kramar!

5 kommentarer:

 1. Snygga trälådor!! Snyggt som inredning!

  SvaraRadera
 2. Det blev ju jättebra med trälådorna, jag har också några men de står...ja var då?? Måste kolla upp det när jag kommer hem!
  Ha en fin måndag:)
  Kram♥

  SvaraRadera
 3. Fint med gamla trälådor, det tycker jag med om.
  Armeringsjärn tycker jag åxå är fint, har det ute, men mitt rostar av sig om jag kommer åt det, kanske är bara ute det gör det, eller nåt :)

  Tack för hälsning, det är så kul få några kommentarer ibland :)

  Ha det gott!

  SvaraRadera
 4. Helt underbara trälådor fantastiskt vackra. De där plåtburkarna var väldigt vackra med...

  SvaraRadera
 5. Åh, jag älskar trälådor =) Har haft tur att fått några av mina svärföräldrar och hittat några på loppisar =) KRAM och ha en bra dag... Karoline

  SvaraRadera