onsdag 14 mars 2012

Kuddfodral

Har en tanke att jag ska sy mig ett par kanske tre stycken kuddfodral till soffan i lite resttyger.
Idag bidde det en sån här modell....
Sydde ett litet tänkarfodral innan och det var tur för Herre min je va jag fick tänka innan jag tordes sy ihop den!
Jag ville ha den som ett örngott fast inte som vanligt -om ni förstår? :/
Tycker det är fint om man kan välja vilken sida man vill ha just för dagen och det måste kunnas tas av för tvätt. Dragkedja?.....inte mogen för det än;)

Tog en trasa som jag ritade X på med en penna där tänkta rätsidorna skulle va och sedan vek jag den som jag trodde och så sydde jag ihop den och det FUNKA! Hur svårt ska det va? Men ibland funkar det helt enkelt inte i konppiloppen direkt.....det tar låååång tid:( -men med min lille trasprototyp så gick det du ju hur smidigt som helst att få till sin lille kudde!;)

Hur som haver blev den helt okej tycker jag:)
Som synes är den blå, för just nu är jag lite blå har jag bestämt och gärna jeansblågrå och turkos. När kuddarna ligger på plats så kanske det kommer någon liten bild på vrummet. Det har ju varit lite annat än vrum ett tag och dessutom är vi fortfarande inte säkra på om vi ska ha kvar tapeten. Jag är lite inne på att måla hela väggen svart istället och med en trävariant istället för tapeten just bakom TVn...väldigt inne på det....?Det lilla tänkarfodralet -skall sparas till kommande kuddar för det lär nog köra ihop sig då med;)

Blå kramar till er!

6 kommentarer:

 1. Vad fint!! Vad duktig du är på att sy :)
  Kram

  SvaraRadera
 2. Det blev ju jättebra!
  Kom igen nu, visa lite helhetsbilder på vardagsrummet, blir ju nyfiken ju;)
  Ha en fin kväll!
  Kram♥

  SvaraRadera
 3. Som vanligt vackra kreationer från dig;) och jag håller med Marie visa lite helhetsbilder från v rummet nu här blir man ju supernyfiken;)

  Ha en härlig kväll

  SvaraRadera
 4. Det blev ju jättefint!! kram fr Fia

  SvaraRadera
 5. Men rackarns vad fin kudde du sytt, så där funkar hjärnan hos mej oxå..saker måste kluras ut och sen är det enkelt..Jaaaa,håller med föregående,kom igen och visa oss lite bilder från vardagsrummet.
  Vilket bra tips att göra omskolningskrukor av tidingar..
  Ha en underbar dag
  Kram på dej

  SvaraRadera
 6. Det blev ju kanonfint. Jag har fuskat och satt i självhäftande kardborre i öppningen på ett par av mina. Sen har jag sytt fast knappar på ovansidan så de ser ut som de är knäppta med knappar. Betydligt lättare än att försöka sig på att sy knapphål ;)

  SvaraRadera