måndag 19 mars 2012

Lite vardagsrum

Nu så, nu kommer det några bilder från vardagsrummet, det är ju inte färdigt som ni förstått, men så här ser det ut nu...
Matta ska inhandlas, har ett bord som står och väntar på slipning och målning, vi har inte bestämt oss om tapeten ska får leva vidare, fåtöljerna skall förhoppningsvis bytas ut mot loppisfynd som jag vill klä i passande tyg, min trearmade lampa som fortfarande står på vinden skall ställas i hörnan (där plankan på väggen sitter) istället för det som står där nu, Tvn ska sättas upp på väggen och en hylla ska upp ovanför den......nåååågon gång;) Känner på mig att det mesta blir vilandes ett tag nu för gubben har ju startat eget och jobbar en hel del nu och jag bånglar inte med någon tv själv!!  En av tavlorna som jag målat "fårrumpan" är inte min längre och den andra vet jag inte om den ev också ska flytta, så det ska alltså även målas tavlor:)
I den delen/väggen (det är ett litet vrum) av rummet som ni inte får se nu finns det en braskamin och ett skåp som skall göras i ordning, har en liten idé om att en del av skåpet ska bli kojkrypin till barnbarnen, vi får se:)
Soffkuddarna är nu tre stycken och jag tänker nog göra åtminstone två till till fåtöljerna.


Fick en fråga om hur flaskorna sitter fast. Jag har förborrat och spikat in tre rostiga spikar i plankan och sen är det ståltråd runt flaskorna som hänge:)

Tror vi kommer trivas rätt fint när det blir klart!
Det viktiga är att man trivs med grunden för det övriga kommer ju att flyttas om och bytas färger på lite nu och då:)

Ha en härlig start på veckan mina vänner!
Kram


5 kommentarer:

 1. Tack för titten;) har ju varit lite nyfiken;) tycker det redan nu ser mysigt ut så tänk bara hur det kommer bli när alla projekt är färdiga;)

  Önskar dig en härlig start på veckan

  SvaraRadera
 2. Åh vilka fina kuddar du har sytt, vad duktig du är!!
  Ert vardagsrum ser jättemysigt och hemtrevligt ut:)
  Kram♥

  SvaraRadera
 3. Så fint det blir. Underbara kuddar och fiffig ide' med spikarna. Kram

  SvaraRadera
 4. Fint!!! Gillar dina kuddar :)
  Ha en skön kväll kram Fia

  SvaraRadera
 5. Jag känner igen mig...man har så många idéer...men aldeles för lite tid...det låter fint med alla dina projekt...jättefina kuddar!!...TACK för titten hos mig/Maria<3

  SvaraRadera