fredag 27 april 2012

Blomsterlåda

Igår efter allt backande med släpkärra, så belönade jag mig med en liten låda blomster;)
Tur man har några svängar att plantera innan sommarens blommor skall ta plats för fy så svårt det är att välja! Jag vill ha alla färger och alla blommor!

Belinda var med mig och valde den här gången, och hon hjälpte mig att styra upp det till den här färgskalan.....Det finns ju redan tre olika små planteringar med vita penséer
 så en hink med en salig härlig färgstark blandning måste jag nog också ha!;)

Mysig fredag på er!

Kom på att jag måste berätta att minan som hittades i skogen har hämtats av militär nu, känns skönt att det var en övningsmina och att den inte var skarpladdad!
Fick också ett hett tips från killarna, och det var att OM det hittas fler så ska man INTE bära med sig den hem, utan endast ringa polisen som fixar med någon som hämtar!

Otäcka grejer:(

2 kommentarer:

 1. Fina blommor, jag får nog byta ut mina påskliljor nu ;) håller med att det är svårt att välja av allt fint som finns.

  Ha en trevlig helg!

  SvaraRadera
 2. Men fy vilka otäckingar - minorna alltså!!
  De andra vackra skira blommorna - jättefina. Gillar färgsammansättningen. Den är mjuk. Har ni bättre väder hos er idag? Vi väntar regn här. Eller väntar och väntar..vill inte ha det. Jag vill gå ut och kunna plantera lite. Men det har varit så kallt och blåsigt. Har inte ens satt ett frö. Men hoppas på nästa vecka. Ha en skön lördag :)
  Fint namn, Belinda <3
  kram
  Fia

  SvaraRadera