torsdag 26 april 2012

Ett par skor

Kan bara meddela att det inte var fullt av st 35:or på stan igår:(
Ett par blev det.....från barnavdelningen på Euro sko;)
Hittade faktiskt två par 35:or (vuxenavd) på Din sko också, men det ena paret var verkligen inte jag och det andra paret var FÖR SMÅ!! Hihi!
Tyvärr fanns det inga i storleken större så det bidde inget köp av den anledningen då istället -mycket ovanlig känsla;)
Jaja, det var inte riktigt det här jag var ute efter men vad gör man när det enda man har att strutta runt i är ett par vår/höst kängor.....


Inte nog med att jag har små fötter utan jag har dessutom en mycket retsam benlängdsskillnad (hänger ihop med min bråkiga rygg) på nästan 3 cm som gör det ytterligare svårt med skoval.
Jag går bäst och trivs bäst när jag har en sko med lite lagom klack, så risken är att det blir lite för platt med dom här:(
Ska fixa med lite inlägg och så, men det blir aldrig lika behagligt som en sko med klack!
Men jag ska jaga vidare och dom här plattingarna blir perfekta på sjön om inte annat, för där är inte sko med klack att rekommendera;)

Hoppas ni får en underbar torsdag och att ni har finare väder än mig!

Vill ni följa jobbet med måleriet kan ni kika in på min galleriblogg

Kram!

6 kommentarer:

 1. Inte lätt det där med skor men tycker plattisarna är jättesnygga och kanske vänjer du dig... Annars får vi hålla tummarna att ett par klackisar snart hittas.

  Här är vädret som vanligt regntunga skyar
  Kram

  SvaraRadera
 2. Hej!
  Så sant! Det är tydligen samma sak för tjejer med 41 i storlek...en annan med 39 brukar det istället vara slutsålt för!Alla skor jag kommer att sälja på www.ladesiree.se ska finnas i små och stora storlekar jag lovar...men kanske att alla modeller inte har alla storlekar till en början, då det är dyrt att köpa butik osh starta upp...vi har invigning nästa vecka och då är det 30 % rabatt på valfri vara...bara så Du vet!!!

  Ha det gott// Bettan

  SvaraRadera
 3. Skönt att du iallafall fick napp på ett par skor.
  Och vilka skogsfynd. Läskigt bara att man använder skogen som soptipp =(
  Egen trädgård är förhoppningsvis inte långt borta nu ;)
  Kram

  SvaraRadera
 4. Jag är sugen på ett par låga Converse, men jag måste vänta till på onsdag innan jag köper dem. Men snart är köpstoppet över, då jäklar i min låda;)
  Kram♥

  SvaraRadera
 5. Kan tipsa om att Kingsizeskor.se, förutom stora skor, även har storlek 30-35. Fler tips om skobutiker har jag samlat på http://www.storadamskor.se/stora-damskor-pa-natet/

  SvaraRadera