fredag 3 augusti 2012

Hej svejs i lingonskogen!:)

Tillbaka!
Blev ett något längre uppehåll än jag räknat med, men det är så det funkar på semestern -ingen tv och minimalt med data! Hållit lite koll på FB via mobilen har jag gjort men i övrigt har jag MASSOR med bloggar att läsa igen nu och det tar nog några dagar;)
Semestern har varit intensiv men härlig. Vårat besök till Danmark gav mersmak och våran resa till norrland och stugan gav också mersmak fast på ett annat sätt.
Stugvistelsen den här gången resulterade inte i så mycket fixande i våran egen stuga utan ägnades åt att byta tak på bror och svägerskas stuga, vilket var väldigt välbehövligt!
Någon gång under september månad är risken därför stor att vi åker en sväng till och fixar lite i våran stuga innan den stundande släktträffen vi skall ha nästa sommar -då blir vi rätt många som ska bo i stugorna:)
Mer om det lilla vi hann med den här gången får det bli en annan dag:)

Nu känns det att sommaren rusar mot sitt slut!
Lingon, svamp och blåbär vart man än går, syrsorna spelar högre och högre om kvällarna, det är mörkt och mysigt att sitta ute med tända ljus och filten runt benen, snart är det dax att klämma några kräftor med glada vänner -alla tider på året har verkligen sin egen charm!:)

Korgen nedan är ett fynd från min gratisloppis på mammas vind:)

Fyllde den med diverse glasburkar och vaser plus en lååång flaska som...

..den här vännen står i för tillfället

De övriga burkarna har fått varsitt ljus så dom kan mysa till det åt oss på kvällskvisten vart vi än är, ute i trädgårn eller på altanen, perfekta små handtag på sidorna att bära runt den med:)Lyser rätt fint tillsammans:)


Helgen ska för våran del avnjutas på sjön i våran lilla Jolanta så nu hoppas jag att vädret och alla kablar tänker tillåta det!;)

Ha det så gott och hejsvejs i....5 kommentarer:

 1. Så fint med ljusen där i
  Ha en trevlig helg
  kram Rosa

  SvaraRadera
 2. Så mycket härligt!!
  Hemlagad lingonsylt är ju inte fy skam :)
  Vad tyckte du va bäst med Danmark?
  Har du något foto på din Elvis?Hade varit mysigt att se :)
  Vad har du för måleri på gång i höst?
  KRAM
  Fia

  SvaraRadera
 3. Gud så fin korg, att den dessutom var gratis var ju en stor bonus!!
  Hoppas nu att ni inte har lika dåligt väder som vi, det formligen ÖSER ner. Var tvungen att springa ut och rädda blommorna från översvämning!
  Kram♥

  SvaraRadera
 4. Härliga sensommarbilder:) Perfekt med ett gratisloppis...hihi... Kram Maria

  SvaraRadera
 5. Oj så fint det blev i korgen! Inte illa med gratisloppis!

  SvaraRadera